Pohankové vločky jsou lehce stravitelné, neobsahují lepek, proto jsou vhodné při bezlepkové dietě. Obsahují vlákninu, sacharidy, bílkoviny, nenasycené mastné kyseliny a...
Pohankové vločky jsou lehce stravitelné, neobsahují lepek, proto jsou vhodné při bezlepkové dietě. Obsahují vlákninu, sacharidy, bílkoviny, nenasycené mastné kyseliny a...
Pšeničná krupice obsahuje hlavně rychlé sacharidy a škrob. Krupice obsahuje řadu užitečných složek, zejména vitamíny B, E, PP, fosfor, železo. Často se pšeničná...
Pšeničná krupice obsahuje hlavně rychlé sacharidy a škrob. Krupice obsahuje řadu užitečných složek, zejména vitamíny B, E, PP, fosfor, železo. Často se pšeničná krupice používá...
Pšeničná krupice obsahuje hlavně rychlé sacharidy a škrob. Krupice obsahuje řadu užitečných složek, zejména vitamíny B, E, PP, fosfor, železo. Často se pšeničná...
Pšeničná mouka - krupice obsahuje vysoké procento lepku ( obilné bílkoviny ), který má výborné plastifikační účinky na těsto. Proto je pšeničná krupice jednou z hlavních složek...