Belyashi je tradiční pokrm tatarské kuchyně kulaté nebo trojúhelníkové koláče s otvorem z jemného těsta se šťavnatou aromatickou masovou náplní, smažené na oleji do křupava.
Cheburek je původně pokrm krymskotatarské kuchyně, zahrnutý také do kuchyně Mariupolských Řeků (nazývaných chir-chir) a severokavkazských národů. Rozšířil se také v jiných...
Pirožky s kuřecím masem a houbami vařené v troubě jsou skutečnou lahůdkou, která potěší svou příjemnou chutí a jemnou texturou. Pirožky se vyrábí z kynutého těsta.
Pirožky s mletým masem vařené v troubě jsou skutečnou lahůdkou, která potěší svou příjemnou chutí a jemnou texturou. Pirožky se vyrábí z kynutého těsta.
Pirožky s višněmi vařené v troubě jsou skutečnou lahůdkou, která potěší svou příjemnou chutí a jemnou texturou. Pirožky se vyrábí z kynutého těsta. Velmi měkké, sladké, se...
Tradiční chačapuri se sýrem je národní gruzínské jídlo z těsta z kyselého mléka a plněné sýrem.
JEDEN KUS STOJÍ 45,-Kč, V JEDNOM BALENÍ JE 8 KUSŮ
MINIMÁLNÉ OBJEDNÁNÉ...