Detailní popis produktu
Pohankové vločky Uvelka 400g
Složení: pohankové vločky.
Použití: Vločky se mohou konzumovat vařené, zalité mlékem nebo vodou, případně i syrové. Konzumovat můžeme třeba s medem, rozinkami, ořechy, či sušeným ovocem. Syrové vločky se obvykle přidávají do jogurtů, mléka. Jsou vhodné do mnoha pokrmů jako jsou polévky, omáčky či placky. Jsou vhodné také na přípravu kaší, müsli, pomazánek, nákypů, nebo i karbanátků.
Výživové údaje pro 100g výrobku: Energetická hodnota 1550kJ/370kcal, Tuky 2g, z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 78g, z toho Cukry 0g, Vláknina 0g, Bílkoviny 10g, Sůl 0g.
Podmínky skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pohanka je výživná potravina, která může mít pro naše zdraví řadu pozitiv. Je bohatá na bílkoviny a vlákninu, což může pomoci při hubnutí a udržení zdravé hmotnosti. Její vysoký...

Krupice obsahuje bílkoviny, vitamín E a vitamín C. B (1,2 a 6), minerální látky, škrob (téměř 70 %), dále draslík a vitamín E. Krupicová kaše je vhodná pro pacienty s poruchami...

Pohanka je výživná potravina, která může mít pro naše zdraví řadu pozitiv. Je bohatá na bílkoviny a vlákninu, což může pomoci při hubnutí a udržení zdravé hmotnosti. Její vysoký...

Kukuřičná kroupa je zdravý pokrm bohatý na vlákninu, minerály, vitamíny a bílkoviny. Vhodná pro osoby trpící celiakií.

Pohanka má nižší obsah sacharidů v porovnání s množstvím obilovin, brambor a rýže. To z ní dělá vynikající jídlo pro diabetiky, lidi s nadváhou a speciální stravu. Zlepšuje...

Ovesné vločky jsou bohaté na bílkoviny, sacharidy, draslík, fosfor, zinek a vitamíny skupiny B. Vláknina obsažená ve vločkách zlepšuje trávení.